Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Last week
 4. Earlier
 5. Bhop.exe

  Cerere admin Fl1X

  Ai un model de respectat.
 6. Bhop.exe

  [STAR] Model Ban-List

  1. Nickname : 2. Steam-ID: 3.Ip-ul: 4.Motiv: 5:Dovada:
 7. Bhop.exe

  [STAR] Model cerere slot

  Nickname : Varsta : Steam ON/OFF: Ai aplicat in grupul nostru de gametracker ? : Ai citit regulamentul ? : De ce doresti slot? Conditii inainte de a depune o cerere slot : - cererile care nu respecta modelul sau care nu indeplinesc toate conditiile vor fi automat respinse fara explicatii. - aplicare in grupul nostru de gametracker. - toate intrebarile sunt obligatorii.
 8. Ip/DNS vechi: Ip/DNS nou: De ce doresti sa le schimbi ?
 9. Afilierea in comunitatea noastra se efectueaza destul de simplu, in urmatorii pasi: - Ai in vedere ca doar cateva hosturi sunt acceptate, mai multe informatii aici: Se schimba hostname-ul serverului in DNS.Devils.RO [unde DNS reprezinta dns-ul dorit de catre tine] Se elimina orice fel de reclama de pe server, se accepta reclamele catre website-uri ce nu ofera aceleasi servicii ca noi: radio/haine/muzica/facebook/etc.. Se creaza un topic pe baza urmatorului model: Titlu topic: DNS.DEVILS.RO [Unde DNS reprezinta DNS-ul dorit de tine.] Salut, doresc sa afiliez serverul IP:PORT in comunitatea DEVILS IP: Modul: DNS dorit: Link direct catre pagina de statistici: Moderatori/Manageri doriti pe categorie: NUME - LINK DIRECT CATRE PROFILUL UTILIZATORULUI DE PE FORUM - TIP ACCES: NUME2 - LINK DIRECT CATRE PROFILUL UTILIZATORULUI DE PE FORUM - TIP ACCES: NUME3 - LINK DIRECT CATRE PROFILUL UTILIZATORULUI DE PE FORUM - TIP ACCES: ETC Model completat: IP: 89.44.246.1:27015 Modul: Clasic / Respawn / Hero / Etc DNS dorit: EXEMPLU.DEVILS.RO Link direct catre pagina de statistici:https://www.gametracker.com/server_info/89.40.233.84:27015/ Moderatori/Manageri doriti pe categorie: @DI5CR37 TIP ACCES: Full/Normal/Limitat
 10. DI5CR37

  [Model] Creaza o propunere

  Denumire: Descriere propunere: Avantaje: Dezavantaje:
 11. DI5CR37

  [STAR] Model Cerere Admin

  *** Daca doresti sa obtii admin pe serverul STAR.DEVILS.RO trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii de pe acest server ! *** Cerinte minime pentru gradul de admin: Varsta minima a adminilor trebuie sa fie de 17 ani [ daca nu aveti aceasta varsta nu depuneti cerere ] ! Limbajul, comportamentul si gandirea trebuie sa fie exemplare, nu acceptam admini care sa se dea in vant cu gradul ! Regulamentul trebuie obligatoriu citit, daca nu indepliniti aceasta cerinta, cererea voastra va fi respinsa automat ! Minim 10 ore activitate pe server ! *** Model cerere admin: Nume pe server & nume real: Varsta & experienta amxmodx: Ip & Steamid [ numeric ]: Timpul petrecut zilnic pe server: Dispui de resurse financiare pentru a ajuta serverul ?: Ai citit regulamentul ?: Ai intrat in teamul nostru de pe gametracker AICI ? Alte precizari: *** Important: Gradul oferit este maior, fiind steam off, acesta este gradul de unde incepi "aventura ta" pe acest server ! Daca ati avut divergente cu alti admini si nu ati clarificat treaba, nu faceti cerere ! Daca ati fost sanctionati cu ban permanent, cererea va fi automat respinsa !
 12. DI5CR37

  [STAR] Model Cerere UnBan

  Considerați că ați fost nedreptățit ? Faceți o cerere, însoţită de o dovadă, iar noi rezolvăm ! *** Model cerere unban: Nickname : Ip : Steam Id (numeric) : Adminul care te-a banat : Motivul pentru care ai primit ban : Dovada (print) : *** Conditii pentru ca cererea de unban sa fie acceptata: Titlu topicului trebuie sa fie "[STAR] - Cerere Unban". Cererile unban se fac in maxim 48 ore de la banare, in caz contrar cererea o sa fie respinsa. Limbajul vulgar din partea reclamantului nu duce decat la respingerea cererii respectiv banului. Cererile care nu respecta modelul nu vor fi luate in considerare si automat inchise / mutate in arhiva. In cazul neprezentarii dovezii din partea adminului intr-un interval de 24 ore,cerererea v-a fi acceptata.
 13. Fl1X

  Cerere admin Fl1X

  As vrea sa devin admin pentru a ajuta sv, am experienta de admin de 1 an 2 aproape pe un server care nu mai joc am 16 ani si numele meu in realitate este Dragos:) P.S: se poate face reclama la sv asta, adica iau id de la sv asta, si il dau pe alte sv?
 14. Salut αlcsαղժɾí.
  I HAVE 1 QUESTIAN

   

 15. http://www.latina-porns.com

 16. Ares

  Cerere intrare(cosmin)

  Vei da proba mai diseara cu mine, te voi anunta in pm.
 17. pikacio

  Cerere intrare(cosmin)

  Nume:cosmin Nick:pikacio Experienta cs:2 ani si cateva luni Arma preferata:M4A1 Steam ON/OFF:OFF Ce mape stii bine?de_dust2 de_dust2x2 fy_snow awp_india mai multe.... Etc Ai mai jucat in echipe?da
 18. Escobar

  Portofoliu Escobar

 19. Escobar

  Portofoliu Escobar

  --
 20. Ares

  Portofoliu Escobar

  Puține lucrari, cred ca ar arata mai bine daca textul ar fi ceva mai mare, anyway, keep it up.
 21. http://vmwaredevotee.com/online-payday-loans-ohio/

 22. http://promexicoglobal.com/instant-cash-loans/

 23. http://umichicago.com/cashadvance/

 24. http://myinxus.com/lasix-online/

 25. http://scoutcampreviews.com/generic-cialis-lowest-price/

 26. http://sci-ed.org/ventolin/

 27. http://webodtechnologies.com/cialis-20mg/

 1. Load more activity
Powered by Invision Community
×