Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up

Leaderboard

 1. stat1ca.

  stat1ca.

  Administrators


  • Points

   10

  • Content Count

   500,010


 2. ZentoX

  ZentoX

  Administrators


  • Points

   9

  • Content Count

   555,560


 3. jucatordecs16

  • Points

   2

  • Content Count

   1


 4. FuNNkY

  FuNNkY

  Members


  • Points

   2

  • Content Count

   13Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/19/2019 in all areas

 1. 2 points
  stat1ca.

  IMPORTANT PENTRU ADMINI

  Salutare, astazi am intrat pe server pe la ora 7:30 si absolut erau 2 admini (nu dau nume, o sa ii am in vizor), codatii stateau se jucau linistiti si adminii nostrii stateau, cand am intrat si am spus "BA ! " pe u@ unul din ei au iesit. Asa ca, cu ocazia asta, nu ma intereseaza, vreau sa fie admini cel putin de la ora 15:00 pana la ora 20:30 vreau sa vad macar un admin on ! Voi vreti up dar voi nu faceti nimic, de astazi, vreau sa vad activitate, cat despre asta, o sa am o discutie cu fiecare in partea si o sa facem o sedinta, asa ca, vreau sa fie toti admini prezenti pe discord si o sa fac o sedinta cu toti, o sa fac un program nou, o sa schimbam totul in legatura cu activitatea Baieti, avem un server frumos, haideti sa nu ne batem joc de el !!!! Link discord : https://discord.gg/gaUrmK Aveti timp sa intrati pe discord toti admini pana in data de 20.05.2019 Haideti sa ne punem pe picioare si sa nu stricam ce este frumos !
 2. 2 points
  Sharky

  Stiati ca ?

  Counter-Strike (cunoscut ca și CS) (pronunțat [ˈkaʊntəˌstɹaɪk]) este un mod al cunoscutului joc video Half-Life ce face parte din clasa jocurilor First-Person Shooter (FPS) tactic, abreviat "CS", realizat de Minh Le și Jess Cliffe. Acest mod a fost dezvoltat într-o serie de variante de la lansarea originală, ce conține în prezent Counter-Strike Condition Zero, Counter-Strike Source și Counter-Strike pentru platforma Xbox. Ultima versiune a acestui joc este Counter-Strike Global Offensive. Semne ale influenței majore pe care Counter-Strike o exercită pot fi văzute în apariția unor mod-uri pentru jocuri ca Quake III Arena, Unreal Tournament și alte FPS-uri ca Global Operations, America's Army, Call of Duty, True Combat Elite și multe altele. Din luna mai a anului 2006 până în prezent Counter-Strike este cel mai jucat FPS din lume. În anul 2002 erau peste 30.000 de servere populate pe Internet pentru Counter-Strike, al doilea fiind Unreal Tournament cu aproximativ 9.800 de servere. În 2004 statisticile GameSpy arătau că peste 85.000 de utilizatori jucau simultan Counter-Strike, iar în 2006, Steam arată cu regularitate că 200.000 de utilizatori joacă Counter-Strike.
 3. 2 points
  jucatordecs16

  Download CS 1.6 2019

  A venit timpul pentru o versiune îmbunătățită a vechiului joc Counter Strike 1.6. Este o versiune stabilă, se descarcă rapid iar instalarea durează maxim 3 minute. Este versiunea originală, fără modificări. Asta înseamnă un FPS ridicat și stabilitate. Mai jos vom enumera principalele noutăți aduse de această versiune. Pentru download puteți accesa această pagină - Download CS 1.6 - Este cea mai accesată pagină pentru a descărca Counter Strike 1.6 din România. Site-ul beneficiază de certificat SSL pentru siguranța utilizatorilor. Site-ul este plin de informații referitoare la CS 1.6 și conține toate datele necesare pentru a descarca și instala jocul. Regăsim informații cu privire la hărți, armele din joc, facțiunile din joc, echipamentele din joc, etc. Este un site informativ de calitate. Dacă aveți sugestii în legatură cu acest joc le puteți spune. Meniul din joc poate fi afișat prin tasta H. 1. Kit-ul beneficiază de protecția anti-slowhack SM Shield V4. Asta înseamnă că anumite servere nu vă pot binda tastele sau modifica fișiere din CS 2. Avem parte de un meniu complex, apăsând pe tasta H vom avea o mulțime de setări legate de grafică, comenzi, chat, opțiuni diverse, etc. 3. S-au introdus modele de tip HD de pe Steam pentru Counteri și Tero. 4. La internet regăsim doar servere românești, în comparație cu alte cs-uri care sunt pline de redirecte și servere ce folosesc slowhack. 5. Funcționează cu boți. 6. A fost testat pe sistemele de operare Windows 7, Windows 8 și Windows 10. Pe toate funcționează fără probleme. 7. Pentru a avea certitudinea că pozele vor fi 100% salvate, este recomandat să instalați kit-ul în altă partiție decât /C. 8. Setările rămân salvate. 9. Servere speciale pentru download de mare viteză. 10. Alte îmbunătățire le veți descoperi singuri. Sper să nu se considere reclamă pentru că dorim să oferim jucătorilor rămași de CS 1.6 un kit optim. Doar așa mai putem ține în viață acest joc. Spor la fraguri tuturor!
 4. 1 point
  stat1ca.

  Cerere Unban Fred

  Rezolvat, unban
 5. 1 point
  ZentoX

  CS - Boost Server

  BOOST CS.DEVILS.RO Numarul la care sa trimiteti SMS: 1235 Formatul mesajului: TXT GTRS 89.40.105.82:27015 Nume Pret mesaj: €1.00 + TVA Dupa trimiterea mesajului veti primi un mesaj prin care se confirma plata, faceti printscreen si postati-l aici drept dovada dupa urmatorul model: Nick: Ora: Dovada: Nota: Orice ajutor va fi rasplatit.
 6. 1 point
  stat1ca.

  CS - Boost Server

  Nick: Cosmin. Ora: 11:34 Dovada:
 7. 1 point
  stat1ca.

  Sfaturi Sport & Sanatate

  Salut forum ,am pregatit acest topic pentru cei care vor sa slabeasca/ingrase sau sa faca sala Aici imi puteti lasa orice fel de intrebare despre Sala/ Alimentatie/ Suplimente nutritive/ slabire etc.. Stiind destul de multe despre chestia asta, m-am gandit sa va ajut Daca aveti orice fel de intrebare despre aceste lucruri, lasati un reply in acest topic iar eu o sa incerc sa va ajut P.S : Nu faceti alte topic-uri, o sa fie sterse !
 8. 1 point
  ZentoX

  Designer-MODEL INSCRIERE

  Nume: Varsta: Experienta PS: Experienta AE: Experienta C4D: Contact (facebook / skype / steam): [!] Numele topicului sa fie: [Inscriere] User.
 9. 1 point
  ZentoX

  [ DEVILS ] PREZENTA STAFF - FORUM

  Hai servus.Puup
 10. 1 point
  stat1ca.

  Banlist Cosmin

  Nick:[PK]AnDrE1 IP:5.13.74.187 Steam ID: STEAM_1:0:1139289485 Motiv: Aim Dovada: https://www59.zippyshare.com/v/X5pZT0GH/file.html
 11. 1 point
  ZentoX

  Inscriere pentru Test Admin

  Vei susține testul cu @sekeN, pe data de 09.08.2019 în jurul orei 20:00.Pentru a vorbii mai multe cu el,esti rugat sa ii lasi un mesaj in PM. Succes!
 12. 1 point
  ZentoX

  Prezentare STONER

  Bine ai venit!
 13. 1 point
  Stoner

  Cerere Boost [PUB]

  DNS-ul Serverului: PUB.DEVILS.RO Ip+port: 5.254.56.126:27015 Average: https://www.gametracker.com/server_info/5.254.56.126:27015/ Firma la care este hostat : CLEVER-HOST
 14. 1 point
  FuNNkY

  Cerere Boost [PUB]

  Ai doar 1 average dar pentru ca ești primul fondator care face cerere trec cu vederea. Boostul se va activa în 5 minute.
 15. 1 point
  FuNNkY

  [MODEL] Cerere Boost

  MODEL CERERE BOOST: DNS-ul Serverului: Ip+port: Average: Firma la care este hostat : REGULAMENT CERERE BOOST: -Aveți voie sa faceți cerere doar dacă aveți peste 6 average la server. informație suplimentara (unde îmi arata average) ~Intri în gametracker la server și sub mapă scrie average și numărul. -Aveți voie sa faceți cerere odată la 31 de zile. -Dacă modelul nu este respectat nu voi lua în considerare cererea.
 16. 1 point
  ZentoX

  cerere admin

 17. 1 point
  spartan2003

  CS - Voteaza Serverul

  votat 7.05.2019 ora 16:57
 18. 1 point
  stat1ca.

  Regulament/ Model Config-uri

  Model: Nume: Link de download : Regulament: 1. Se respecta modelul general al forumului 2. Link-ul de download sa fie valabil 3. Modelul trebuie neaparat respectat 4. Aveti voie sa deschideti maxim 5 subiecte/zi in aceasta sectiune
 19. 1 point
  stat1ca.

  Regulament/ Model plugin

  Pentru a ti-se lua in considerare cererea, trebuie urmat modelul urmator : - Descriere : - Descarcare : - Denumire Plugin : - Versiune : - Link oficial : - Instalare : - Imagini (optional) : Acestea sunt regulile : - Respectati modelul de cerere, altfel cererea nu va fi luata in considerare. - Pentru a putea face cerere, trebuie sa aveti minim 6 luni vechime si 100 de posturi sau sa fiti detinator de server Devils - Nu oferim suport tehnic in afara forumului - Nu cereti Resurse de tip Exploit - Daca topicul nu mai primeste raspuns timp de 3 zile dupa ultimul post, acesta va fi inchis si marcat ca NEREZOLVAT - Cei care fac cerere, respecta cerintele, dar nu au habar despre server vor primi T.C! Cei care fac cerere in alta parte, si au la activ si aici, vor fi refuzati
 20. 1 point
  stat1ca.

  Regulament/ Model Addons

  Descriere : Continutul acestuia : Ajutor : Link de download : Imagini (optional) : Exemplu de post corect: Pentru a se lua in considerare cererea, va rugam respectati modelul si urmatoarele reguli : - 1. Respectarea regulamentului general al forumului 2. Inainte de a posta un plugin, verificati sectiunea daca a mai fost postat 3. Topicurile care nu se incadreaza la modelul dat nu se vor lua in considerare 4. Titlul trebuie sa fie de genul "[Addons] Nume addons (Windows/Linux)" / "[JoinGame]-[Addons] nume addons (Windows/Linux)" / "[CS 1.6] - [Addonsuri]Nume addons (Windows/Linux)" CINE NU FOLOSESTE ACESTE TIPURI DE TITLURI VA FI SANCTIONAT CU WARN INCEPAND DE LA A 2 A ABATERE DE ACEST TIP 5. Nu postati decat daca aveti o problema/nelamurire legata de acesta 6. Comentariile de genul "Misto" , "Super" , "Imi place asta " etc. vor aduce dupa sine un warn 7. Limbajul vulgar, insultele catre un membru al comunitatii este STRICT INTERZIS ! Persoana in cauza se poate alege cu warn sau va avea contul suspendat in functie de gravitatea problemei 8. Aveti voie sa deschideti maxim 10 subiecte/zi in aceasta sectiune
 21. 1 point
  ZentoX

  Model Prezentare

  Prenume » Vârsta » Locatia » Ocupatie » Hobby-uri si pasiuni » Steam ( On/Off ) » Mod preferat » Nick CS » De unde ai auzit de Devils? » Acorda o nota comunitatii » Contact » Alte detalii » Toate prezentarile vor trebui facute în subiecte separate, folosind butonul "Start new topic". Topicurile mai vechi de 72h vor fi închise de catre noi!
 22. 1 point
  stat1ca.

  CS - Voteaza Serverul

  Votat 05.05.2019
 23. 1 point
  Modelul de Cerere: Tip Lucrare (Avatar/Semnatura/Grade forum/Etc. ) : Dimensiuni : Culori : Text principal : Text secundar : Devils / www.devils.ro Tematica (categorii, ex: masini, peisaje, etc.) / Stock (poza de baza care vreti sa fie editata) : Alte informatii (explicatii suplimentare legate de ceea ce doriti sa primiti) : Am citit regulamentul inainte de a posta ? : DA/NU Am luat la cunostinta ca daca cer o lucrare dinamica (animatie), termenul este de 5 zile aproximativ ? : DA/NU * Fiecare user isi va face un topic personal cu cerere.
 24. 1 point
  ZentoX

  Regulament general Devils

  Acest regulament se aplica pentru toate categoriile de membri inregistrati in comunitatea www.Devils.Ro Regulamentul este aplicat in toate categoriile apartinatoare forumului deoarece indiferent de grad, regulamentul este scris si respectat de toata lumea. 1. Username/profil/avatar/semnatura. a. Username-ul sa nu contina cuvinte vulgare sau cu tenta rasista. Sa fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativa a forumului. b. Avatarul/Semnatura sa nu contina poze pornografice sau cu tenta rasista sau care fac referire la acte de cruzime fata de oameni/animale. Interzise sunt si imaginile de tip "NSFW", deoarece printre noi sunt si membrii ce ne viziteaza de la locul de munca ori spatii publice, in aceasta categorie se incadreaza in general pozele adulte +18. c. Semnatura trebuie sa contina maxim 2 poze, semnatura nu reprezinta o galerie de poze si wallpapers. d. Este interzisa atasarea clipurilor video in semnatura. e. Inregistrarea mai multor conturi de pe aceasi adresa IP este sanctionata cu suspendarea permanenta a tuturor conturilor/stergerea contului. f. Dimensiunea la semnatura nu trebuie sa depaseasca 450x150. g. Username-ul trebuie sa fie la fel ca pe server. 2. Deschiderea unui nou topic. a. Asigurati-va ca sunteti in categoria potrivita inainte de a deschide un nou topic. b. Folositi functia "search" inainte de a deschide un topic deoarece este posibil sa existe deja un topic cu acelasi subiect. c. Dati un titlu descifrabil topicului deschis pentru a primi un raspuns cat mai rapid posibil. d. Nu este permisa deschiderea sau sustinerea unui topic cu un singur cuvant in el. Exemplu: Daca intampini greutati la schimbarea semnaturi, nu pui un titlu "problema" ci pui "problema schimbare semnatura" astfel atunci cand un administrator ori moderator cauta probleme dupa cuvintele cheie "problema", "semnatura", "schimbare" sa iti gaseasca mai rapid topicul si sa te ajute. 3. Limbajul a. Folosirea unui limbaj vulgar pe forum aduce la avertisment sau la banarea contului permanent. b. Provocarea la cearta este stric interzis poate fii pedepsita cu suspendare temporara or permanenta. c. Nu toleram injuraturi in limbi diferite (engleza, rusa, franceza, etc.) d. Jignirea cu tenta rasista este pedepsita cu banare permanenta pe forum. e. Sanctiunile sunt aplicate si in cazut mesajelor private (PM) din forum. f. Preferam sa vorbiti cu cuvinte normale nu "k", "bn", "cf", etc. 4. Reguli de postare. a. Este interzis off-topic/post-hunt/spam. Off-topic este permis decat in sectiuni speciale. b. Off-topic reprezinta un post ce nu are legatura cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis. c. Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt. d. Folosirea de emoticonuri excesive este interzisa. e. Daca regulamentul a fost incalcat si cineva lasa un reply de genul "ban", "vei primii warn", etc. vor fi sanctionati pentru post-hunt. Pentru a reclama/anunta utilizati comanda report de la post-ul celui pe care doriti sa il raportati. f. Spam inseamna postarea excesiva intr-o anumita categorie cu topic-uri sau post-uri inutile sau acelasi subiect/raspuns. g. Nu este permisa dubla postare, utilizati bunotul edit. Nu este considerata dubla postare daca cele doua posturi au un interval de 24 de ore sau mai mare intre ele. h. Nu este considerata dubla postare daca intervalul este unul de cateva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are ca efect o rapida dubla postare. i. Utilizarea excesiva sau abuziva de colors/smiley/fontsize este interzisa. j. Colors,fontsize sunt utilizate pentru a scoate in evidenta o idee, un fragment dintr-o propozitie nu pentru a face un dezastru in orice post/subiect. k. Nu ai voie sa postezi la cererile de grad daca nu ai grad pe forum / server. 5. Pirateria (warez) a. Interzisa este deschiderea oricarui subiect despre piraterie (warez) Urmatoarele subiecte vor duce la suspendare permanenta fara drept de apel: Instructiuni, discutii sau adrese despre cum ruleaza un program piratat, includem si crack-urile. Reclame serverelor private sau afirmatii ce sustin privatul gratuit. Exemplu: Afirmatiile de genul, hai joaca "gratis" pe www.nene.ro decat sa joci pe oficial cu taxa lunara. 6. Reclama\Spam a. Reclama face referire la prezentarea unui site in scopul de a atrage cat mai multi vizitatori. Orice post, semnatura, avatar sau mesaj privat de acest gen va fi sanctionat cu ban permanent. b. Nu este considerata reclama precizarea unor pagini cu scop informativ, sau daca site-ul respectiv este in parteneriat cu noi. c. Adrese cu redirectionari catre pagini ce prezinta niste oferte contra cost sunt interzise si duc la ban intre 30 de zile si permanent dupa caz. 7. Report a. Utilizati functia report in cazurile incalcarii regulamentului ori considerarii unei nedreptati in caz de sanctionare. Neconformarea duce la ignorarea problemei si nerezolvarea ei. b. Reportul nu inseamna mesaje private catre echipa administrativa, nu utilizati functia report daca nu intampinati cu adevarat o problema. 8. Datoria Moderatorilor/Super Moderatorilor a. Odata ce primiti Moderator/Super Moderator pe acest forum sunteti de acord sa mentineti ordinea, iar daca este cazul, sa sanctionati utilizatorii regulamentar. b. Cine este prins ca face abuz de comanda Warn sau Ban va primi remove instant si la randul lui ban. c. Moderatorii nu au voie sa isi dea Ban sau Warm unul altuia sau unui Administrator, Fondator, Super Moderator. Daca vedeti ca cineva cu rangul respectiv a incalcat o regula, anuntati pe altcineva cu rang cat mai mare. d. De fiecare data cand dati un Warn unui utilizator aveti obligatia de a ii edita postul si de a ii indica motivul. e. Moderatorii/Super Moderatorii au obligatia de a sterge/inchide topic-urile care incalca regulamentul. f. Daca un Moderator/Super Moderator a acumulat 3 warn-uri va devenii un simplu utilizator al forumului. g. Moderatorii/Super Moderatorii nu au voie sa inchida topic-uri in partea administrativa. (Grade forum, Cereri DNS, etc.)
 25. 1 point
  SawLL

  CS - Model cerere tag

  Nick : Tagul dorit : Ati mai avut taguri in trecut? : - Să deții grad pe server; - Respectarea modelului prezentat și a regulamentului; - Puteți face o singură cerere într-un interval de 10 zile; - Această facilitate se oferă doar jucătorilor fideli, cu activitate pe server săptămânală (cel puțin).
Powered by Invision Community
×